Ro Theater kiest voor IN10

15 NOVEMBER 2013, ROTTERDAM
Samenvatting
Na een pitch ronde heeft het Ro Theater besloten om haar communicatie en online activiteiten onder te brengen bij IN10. IN10 zal hierin samenwerken met ontwerp bureau75b.

Het Ro theater is het enige grote theatergezelschap in Rotterdam en bestaat 40 jaar. Met actueel, geëngageerd, rauw en baanbrekend nationaal en internationaal theater willen zij het publiek raken. IN10 en 75b gaan ervoor zorgen dat het publiek niet alleen geraakt wordt, een belangrijk onderdeel in de aankomende campagne is ook het betrekken en het binden van het publiek. Het publiek wordt aangesproken en verleidt om naar het Ro Theater te komen. Het theatergezelschap uit Rotterdam moet weer gezien en gehoord worden. Ro Theater moet een karakter krijgen, voelbaar zijn in de stad.

Samenwerking IN10, 75b en het Ro Theater
De komende periode gaan IN10, 75b en het Ro Theater hard aan de slag met de ontwikkeling en de implementatie van de nieuwe communicatie strategie. De campagne blijft dicht bij de kernwaarden van het Ro Theater. De intense ervaring, de spanning en het vertellen van verhalen gaan niet alleen in het theater plaats vinden, ook online en op mobiel worden mensen betrokken.

Afbeeldingen
Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We helpen merken menselijker te maken door middel van digital hospitality. We ontwikkelen platforms, digitale services en campagnes die merken voorop helpen lopen in tijden van digitale transformatie.

berichten