Blader door het levensverhaal van Marten Toonder met de Marten Toonder App!

App ontwikkeld in opdracht van Letterkundig Museum

09 OKTOBER 2012
Samenvatting
In opdracht van het Letterkundig Museum ontwikkelde IN10 Communicatie uit Rotterdam de Marten Toonder app voor de iPad. Deze is gratis beschikbaar in de iTunes app store: http://bit.ly/martentoonder

Zakenman en kunstenaar, kluizenaar en acteur, realist en magiër, schrijver en tekenaar. Marten Toonder was een complexe man vol tegenstrijdigheden: hij had twee gezichten, maar leefde ook letterlijk in twee werelden. Met de Marten Tonder app neem je een unieke kijk in Marten’s leven vol dualiteit. Een dubbel denkraam.

Leer Marten beter kennen met unieke foto’s en verhalen uit zijn jeugd tot zijn laatste jaren, bekijk zijn eerste tekeningen en schetsen, wandel mee met zijn eerste stappen in de wereld van de strips tot de oprichting van Toonder Studio’s en wees getuige van de geboorte van zijn meest geliefde personages Tom Poes en heer Olivier B. Bommel.

Een bijzondere en intieme blik in de levens van Marten, Tom en natuurlijk heer Bommel waarin twee bijzondere werelden bij elkaar komen.

Een ‘must’ voor elke Bommel fan, als je begrijpt wat ik bedoel.

Afbeeldingen
Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We helpen merken menselijker te maken door middel van digital hospitality. We ontwikkelen platforms, digitale services en campagnes die merken voorop helpen lopen in tijden van digitale transformatie.

berichten