IN10 sluit zich aan bij Handpicked agencies

Breda, 17 juni 2021 - Het Rotterdamse design- & innovatiebureau IN10 sluit zich aan bij het Brabantse Handpicked agencies. Samen vormen zij een groep van 8 gespecialiseerde digitale bureaus, met een team van meer dan 230 specialisten. Met de gebundelde krachten versterken zij zowel specialistisch als geïntegreerd hun dienstverlening, om opdrachtgevers te helpen bij het versnellen van hun digitale transformatie.

Meer slagkracht in strategie en design voor Handpicked agencies

Handpicked agencies, recent in de Emerce100 uitgeroepen tot beste bureaugroep van Nederland, werkt als een familie van gespecialiseerde digitale bureaus voor klanten als Nespresso, Brabantia, Sligro, Nationale Nederlanden, CZ en Ziggo. 

Rob Peters, partner Handpicked agencies: “De toevoeging van IN10 aan de groep resulteert in een forse versterking van de slagkracht op strategie en design. Het management van IN10, Xander Zuidgeest, Arno Wolterman en Bjorn Stolte, treden toe tot Handpicked Holding maar blijven de dagelijkse leiding voeren over IN10. Bjorn gaat daarnaast ook aan de slag met het versnellen en bekrachtigen van de geïntegreerde dienstverlening aan opdrachtgevers, vanuit de groep.”

De samenvoeging sluit goed aan bij de veranderende behoefte vanuit opdrachtgevers, aldus Peters: “Naarmate merken en organisaties digitaal volwassen worden, bouwen zij in huis ook hoogwaardige digitale teams. Daarmee verschuift de behoefte richting bureaus van full service dienstverlening naar wat wij noemen: full specialism. Een primaire versterking en versnelling vanuit specialisten, maar wel vanuit een slimme geïntegreerde strategie. Met IN10 kunnen we die combinatie nu op het hoogste niveau aanbieden.”

Meer executiekracht op technologie en datagedreven marketing voor IN10

IN10 heeft een omvangrijk trackrecord in het versnellen van digitale innovatie door strategie en design. Het bureau werkt met opdrachtgevers als de Anne Frank Stichting, NPO, Boymans, Gemeente Rotterdam, NOC*NSF, The Greenery, Port of Rotterdam en Laurens Zorg. Samen richten zij zich op het ontwikkelen van rijke digitale klantreizen en het vernieuwen van digitale producten en diensten. Op basis van de missie ‘design for positive change’ besteedt IN10 hierbij veel aandacht aan de impact van digitale transformatie op mens en planeet. Werk van IN10 is bekroond met nationale en internationale awards.

Bjorn Stolte, Partner IN10: “Door onze focus op strategie en design, was onze executiekracht op technologie en datagedreven marketing tot nu toe gelimiteerd. Wij zijn erg enthousiast over de visie en het vakmanschap van Handpicked agencies op deze domeinen. Samen kunnen wij onze opdrachtgevers nu meer specialistische kennis en slagkracht bieden. Niet vanuit één mega bureau, maar vanuit een collectief van specialisten gedreven door ondernemerschap, specialistisch vakmanschap en impact.”

Landelijke dekking en ‘Activity Based Working’ op 3 locaties in Nederland

De locatie van IN10 aan het Hofplein in Rotterdam wordt per direct ook een uitvalsbasis voor de specialisten van de andere Handpicked agencies. Een aantal van deze bureaus zal zich hier op termijn ook vestigen. Peters: “Hiermee doet Handpicked agencies ook fysiek haar intrede in de Randstad. Met onze andere bestaande locaties in Breda en Eindhoven brengt dit het aantal Handpicked locaties op drie. Deze gaan door de gecombineerde teams en opdrachtgevers op basis van ‘Activity Based Working’ gebruikt worden. De positie van Handpicked agencies als landelijke speler wordt hiermee versterkt, wat eveneens gunstig is voor opdrachtgevers en werknemers.”

Meer over IN10 en Handpicked agencies

Beide partijen bestaan sinds 1999. IN10 heeft zich ontwikkeld als full service design- en innovatiebureau met 50 digitale specialisten in strategie, ontwerp, development, content en marketing. Handpicked agencies is een collectief aan Brabantse digitale bureaus dat uitgegroeid is naar 7 specialistische bureaus en meer dan 180 specialisten in strategie & design, web- & app-development, e-commerce, enterprise technologie, digitale sportoplossingen, VR/AR en online marketing.

Download PDF
Download PDF
Over IN10

IN10 Design & Innovation helpt merken en organisaties relevant en toekomstbestendig te zijn met innovation design, brand design & digital products. IN10 bestaat uit een team van 50+ strategen, service designers, UX designers, visual design, development, producers, content creatie en narrative design. In 2021 trad IN10 toe tot de groep Handpicked agencies.

berichten