IN10 wint drie Webby Awards voor Anne Frank platform

Creative digital agency IN10 wint twee Webby Awards voor het digitale platform van de Anne Frank Stichting in de categorieën Cultural Institutions en Culture & Events. Ook de publieksprijs viel op het platform.  

Actueel verhaal

De website annefrank.org biedt informatie over het levensverhaal van Anne Frank, het museum en het educatieve aanbod van de Stichting. Bijzonder zijn de interactieve tijdlijn met belangrijke gebeurtenissen voor, tijdens en na Anne Franks leven en de volledig vernieuwde virtuele tour door het Achterhuis. In video’s vertellen jongeren over hun actuele ervaringen met vooroordelen en discriminatie.

Andere nominaties

Naast de winnende website van Anne Frank, werden ook andere projecten van IN10 genomineerd. TILT, het verhalenplatform van het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid, kreeg een nominatie in de categorie Mobile: Culture & Events. Fujifilm instax ontving een eervolle vermelding van de jury in de categorie Websites: Shopping.

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We helpen merken menselijker te maken door middel van digital hospitality. We ontwikkelen platforms, digitale services en campagnes die merken voorop helpen lopen in tijden van digitale transformatie.

Download PDF
Download PDF
Over IN10

IN10 Design & Innovation helpt merken en organisaties relevant en toekomstbestendig te zijn met innovation design, brand design & digital products. IN10 bestaat uit een team van 50+ strategen, service designers, UX designers, visual design, development, producers, content creatie en narrative design. In 2021 trad IN10 toe tot de groep Handpicked agencies.

berichten