IN10 ontwikkelt chatbot VersChat voor The Greenery

Weten wat je gaat eten met behulp van emoji’s

06 SEPTEMBER 2017, ROTTERDAM
Samenvatting
Met VersChat krijg je zonder een letter te typen met 1 groente- of fruit-emoji een lekker recept voorgeschoteld via Facebook Messenger. VersChat maakt gebruik van de meer dan 3500 recepten op Verse Oogst, het platform voor je dagelijkse portie groente- en fruitinspiratie van The Greenery.

Eindelijk kun je die aubergine emoji op een zinnige manier gebruiken. En wist je nooit wat je met een wortel emoji aan moest? Vanaf nu krijg je met de emojis van een visje en een pannetje een heerlijk recept voor paella voorgeschoteld. Door te chatten met de bijdehante bot via Facebook Messenger ontvang je de lekkere groente- en fruitinspiratie.

Slim
VersChat is ontwikkeld door creative digital agency IN10. De bot herkent meer dan 321 groente en fruitsoorten (en alle groente en fruit emoji’s) en matcht deze op basis van je voorkeuren met een van de 3500 recepten op inspiratieplatform verseoogst.nl. Door de data van het gebruik van de chatbot te analyseren krijgt The Greenery meer inzicht in de eetvoorkeuren van de Nederlandse consument.

Verse Oogst
Verse Oogst is het inspiratieplatform over groente en fruit van The Greenery. Op Verse Oogst vind je iedere week nieuwe recepten en de beste tips om groente en fruit te bereiden, snijden en bewaren. IN10 ontwikkelde Verse Oogst samen met The Greenery, het platform bereikt inmiddels meer dan 800.000 consumenten per maand.

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over IN10

IN10 Design & Innovation helpt merken en organisaties relevant en toekomstbestendig te zijn met innovation design, brand design & digital products. IN10 bestaat uit een team van 50+ strategen, service designers, UX designers, visual design, development, producers, content creatie en narrative design. In 2021 trad IN10 toe tot de groep Handpicked agencies.

berichten