European Design Award voor Duvel

De storytelling aanpak van IN10 voor Duvel heeft in de categorie Motion Graphic een bronzen European Design Award opgeleverd.

02 JUNI 2017, ROTTERDAM
Samenvatting
De storytelling aanpak van IN10 voor Duvel heeft in de categorie Motion Graphic een bronzen European Design Award opgeleverd. De European Design Awards zijn een samenwerking tussen de belangrijkste Europese designmagazines, -sites en -blogs. De jury bestaat uit designers, publishers en contentmakers. IN10’s storytelling concept ‘Devilish Details’ won deze editie een bronzen award in de categorie Motion Graphic.

‘Devilish Details
Hoe meer je weet over Duvel, hoe meer je het waardeert. ‘Devilish Details’ focust op de kleine verhalen achter het bier: korte en deelbare verhalen over de geschiedenis van het bier, het brouwproces en het unieke ontwerp van het glas. In samenwerking met The Ambassadors creëerden we drie geanimeerde shorts over deze details, elk gefocust op een ander Duvels thema. De video's zijn ingezet als online campagne via Facebook en Youtube. Ook offline kwamen de verhalen tot leven, onder meer op de labels van de Duvel flesjes.

Bekijk de case.

Video's
Download PDF
Download PDF
Over IN10

IN10 Design & Innovation helpt merken en organisaties relevant en toekomstbestendig te zijn met innovation design, brand design & digital products. IN10 bestaat uit een team van 50+ strategen, service designers, UX designers, visual design, development, producers, content creatie en narrative design. In 2021 trad IN10 toe tot de groep Handpicked agencies.

berichten