IN10 zonder mede-oprichter Vincent Luyendijk verder

10 NOVEMBER 2015, ROTTERDAM

Vincent Luyendijk, een van de oprichters/eigenaren van IN10, gaat het Rotterdamse creative digital agency verlaten. Hij gaat zich toeleggen op nieuwe initiatieven en projecten. “Het is tijd voor een volgende stap. Ik heb dit nu bijna 17 jaar gedaan en heb vooral behoefte aan nieuwe impulsen. Ik ga het mezelf nog een keertje moeilijk maken, daar heb ik zin in”, aldus Luyendijk.

Luyendijk werkt tot eind van het jaar bij IN10 en draagt tot die tijd accounts en taken over aan collega’s. De dagelijkse leiding is vanaf heden in handen van Xander Zuidgeest en Bjorn Stolte. Arno Wolterman is de derde partner en verantwoordelijk voor creatie. Zuidgeest: “We gaan Vincent zeker missen, maar hebben gezamenlijk gezocht naar een goed moment. IN10 staat er beter voor dan ooit, dus vandaar dat we nu de knoop doorgehakt hebben.” IN10 nam recent QuestDigital over en verwierf in 2015 een aantal mooie accounts.

Met het vertrek bij IN10 stapt Luyendijk per eind 2015 ook uit het DDA bestuur.

//

Over IN10

IN10 is een creative digital agency, opgericht in 1999 door Xander Zuidgeest, Arno Wolterman en Vincent Luyendijk. Een Rotterdams bureau (010) met een digitaal dna (1 en 0). IN10 werkt aan innovatie platforms, digitale strategieën en marketing communicatie trajecten. IN10 helpt merken bij het vertellen van hun verhaal gedurende de complete customer journey, met betekenisvolle content en services. IN10 is aangesloten bij de DDA.

IN10 werkt voor klanten als Port of Rotterdam, Monuta, Bovag, The Greenery, Duvel, Gemeente Rotterdam, Oxyma, Ster, Rabobank, IFFR, Rotterdampas, Eindhoven Airport, Dierenbescherming, MKB Brandstof en Erasmus MC.

Over Vincent Luyendijk

Vincent studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Samen met onder andere Xander Zuidgeest vormde hij de eerste ‘E-marketing’ lichting van Nederland. Tijdens de studie werd IN10 opgericht. Beiden werden in 1999 namens het Excellent Student Program uitgezonden naar Silicon Valley voor een intensieve start-up begeleiding door specialisten van bedrijven zoals Apple, Cisco, Xplane en HP.

Gedurende de periode bij IN10 werkte Vincent als digitaal- en merkadviseur voor onder andere Eindhoven Airport, Ster, Gemeente Rotterdam, Port of Rotterdam, Rabobank, Triumph International, Unilever, Danone, Mars, BOVAG, Duvel en National Geographic.

Relevante data

- Oprichting IN10 (1999)
- Co-auteur ‘Internet, branches in verandering’ (1999)
- Excellent Student Program Silicon Valley (2000)
- Lid van E-volve, de digitale taskforce van VEA (2008 - 2011)
- Raad van Advies HRO - CMI opleidingen (2009 - 2011)
- Bestuurslid Cycle for Water (2011 - 2015)
- Oprichting Soigneur, global cycling platform (2012 - )
- Oprichting Fans First, digital sportsmarketing (2012 - )
- Bestuurslid Motel Mozaique (2014 - )
- Bestuurslid Dutch Digital Agencies (2014 - 2015)


Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over IN10

IN10 Design & Innovation helpt merken en organisaties relevant en toekomstbestendig te zijn met innovation design, brand design & digital products. IN10 bestaat uit een team van 50+ strategen, service designers, UX designers, visual design, development, producers, content creatie en narrative design. In 2021 trad IN10 toe tot de groep Handpicked agencies.

berichten