IN10 neemt Quest over

Rotterdams digitaal bureau met 40 specialisten

28 SEPTEMBER 2015, ROTTERDAM
Samenvatting
Het bureau Quest sluit zich aan bij IN10. Gezamenlijk ontstaat een creatief bureau met 40 specialisten. Quest trekt in op de locatie van IN10 aan de Kratonkade in Rotterdam. Bjorn Stolte (31) treedt toe tot het management van IN10. Het onafhankelijke bureau heeft hiermee vier partners; Arno Wolterman, Xander Zuidgeest, Bjorn Stolte en Vincent Luyendijk.

Het bureau Quest sluit zich aan bij IN10. Gezamenlijk ontstaat een bureau met 40 specialisten. Quest trekt vanaf 28 september in op de locatie van IN10 aan de Kratonkade in Rotterdam. Bjorn Stolte (31) treedt toe tot het management van IN10. Het onafhankelijke bureau heeft hiermee vier partners; Arno Wolterman, Xander Zuidgeest, Bjorn Stolte en Vincent Luyendijk. Door de samenvoeging kan het bureau direct meer waarde toevoegen op de gehele customer journey.

Over IN10
IN10 is een creative digital agency, opgericht in 1999. Een Rotterdams bureau (010) met een digitaal dna (1 en 0). IN10 werkt aan innovatie platforms, digitale strategieën en marketing communicatie trajecten. We helpen merken bij het vertellen van hun verhaal gedurende de complete customer journey, met betekenisvolle content en services. IN10 is aangesloten bij de DDA.

Over Quest
Quest bestaat sinds 2003 en is eveneens een creative digital agency. In 2006 is Bjorn Stolte toegetreden als partner, sinds 2013 is hij de enige aandeelhouder. Quest heeft naast strategie en creatie, een krachtig development team in huis dat continu bezig is met technologische innovatie. In 2013 en 2014 was Quest FD Gazelle.

Digital transformation
‘We vonden elkaar op onze gedeelde visie op de rol van een hedendaags bureau. Wij willen onze klanten echt verder helpen bij het grijpen van kansen in deze tijden van grote verandering’, meent Bjorn Stolte. ‘IN10 is - net als wij - gericht op die digitale transformatie.’

‘De digitale revolutie voltrekt zich in een razend tempo. Dat betekent dat je als bureau waarde kunt toevoegen voor je klanten als je mee kunt bouwen aan volledig nieuwe business concepten, zowel strategisch als hands-on‘, vult Vincent Luyendijk aan. ‘Dat gaat echt een stuk verder dan ‘alleen’ digitale communicatie, met Quest halen we extra power in huis op dat gebied’.

Groei
‘Deze tijden vragen om een bureau, dat slagkracht en ondernemerschap toont. We hebben aan het begin van dit jaar onze intenties helder gemaakt dat we inzetten op inhoudelijke groei. Met de aansluiting van Quest zetten we alvast een hele mooie stap.’, aldus Xander Zuidgeest.

Klanten
Het gecombineerde bureau helpt klanten zoals Havenbedrijf Rotterdam, Monuta, Bovag, The Greenery, Duvel, Gemeente Rotterdam, Oxyma, Ster, Rabobank, IFFR, Rotterdampas, Eindhoven Airport, Dierenbescherming, MKB Brandstof en Erasmus MC.


Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over IN10

IN10 design & innovation werkt aan positive impact voor klanten als NOC*NSF, Anne Frank Stichting, Laurens Zorg, NPO, museum Boijmans, The Greenery en Unesco Werelderfgoed Kinderdijk.

berichten