IN10 lanceert nieuw label DOOR

Creatief bureau gespecialiseerd in musea, theaters en festivals

08 SEPTEMBER 2015, ROTTERDAM

IN10 lanceert een nieuw label voor instellingen in de erfgoed-, kunst- en cultuursector. DOOR helpt kunst- en cultuurorganisaties toekomstgericht te maken met nieuwe presentatievormen, digital storytelling en experience design.

DOOR laat de geboden cultuurbeleving van haar opdrachtgevers aansluiten op de snel veranderende wensen en verwachtingen van bezoekers. DOOR ontwikkelt eigentijdse ervaringen voor musea, theaters en festivals, die ervoor zorgen dat nu en in de toekomst het publiek verbonden blijft.

“DOOR biedt toegang tot nieuwe presentatievormen waar de scheidslijn tussen digitale en de echte wereld verdwijnt. Via interfaces en interactieve ruimtes is het publiek onderdeel van tentoonstelling, voorstelling of festival”, aldus Jacco Ouwerkerk van DOOR.

IN10

DOOR is een initiatief van IN10 dat al jaren werkt voor musea, theaters en festivals. De afgelopen jaren heeft IN10 o.a. innovatieve projecten gerealiseerd voor Letterkundig Museum, International Film Festival Rotterdam, Ro Theater, Fotomuseum Antwerpen, Kinderboekenmuseum en de Rotterdamse Schouwburg.

Download PDF
Download PDF
Over IN10

IN10 design & innovation werkt aan positive impact voor klanten als NOC*NSF, Anne Frank Stichting, Laurens Zorg, NPO, museum Boijmans, The Greenery en Unesco Werelderfgoed Kinderdijk.

berichten